Sportweddenschappen

EK 2016 serie #2 Op wie gaan wij wedden?

wedden-op-EK-2016

Voor wie juich jij tijdens de Europese kampioenschappen van deze zomer. Helaas zijn we er niet bij, maar dat neemt niet weg dat er deze zomer weer mooi voetbal gespeeld zal worden in de Franse stadia.

Volg op Heel Holland Gokt de EK serie genaamd, ‘op wie gaan we wedden’, en ontdek voor wie jij het beste kunt juichen. Zijn het de enthousiaste Belgen, of voetbalminnend Engeland. In deel 2 van ‘Op wie gaan we wedden’ blog bespreken wij de tweede groep van het toernooi. Groep B deze bestaat uit Engeland, Rusland, Slowakije en Wales. Voor zowel Slowakije als Wales is dit de eerste EK deelname.

“ek-poule"

Voetbalfeiten

In 1996 was Engeland het gastland van het EK. Geen enkel ander land in Groep B heeft eerder de eer gehad het EK te mogen organiseren. Vrij logisch aangezien zowel Slowakije als Wales slechts voor de eerste keer deelname aan de Europese Kampioenschappen. Sovjet-Unie heeft het legendarische eerste EK voetbal gewonnen, de Sovjet Unie heeft al 4 keer in de finale gestaan maar sinds de naamswijziging naar Rusland is er geen groot voetbalsucces meer geweest.

Binnen deze groep heeft Engeland het vaakst meegedaan met het EK voetbal, namelijk acht keer. Rusland volgt met vier keer. Voor zowel Slowakije als Wales wordt dit EK een vuurdoop, wie weet is een van hen wel de grote verassing van dit EK.

De voetbalwedstrijden van groep B vinden op de volgende data plaats: 11 juni, 15 juni, 16 juni en 20 juni.

Voetbal voorspellingen

De voorspelling van HeelHollandGokt.nl is dat Engeland deze groep als winnaar afsluit. Engeland is het enige land dat alle tien de wedstrijden van de kwalificatie heeft gewonnen. Verder hebben de Engelsen veel nieuwe talenten rondlopen in de selectie. Alle Engelsen die geselecteerd zijn spelen naast het nationale elftal voor een club in de Engelse competitie. Tot slot staat Engeland het hoogste, van deze groep, op de FIFA ranking.

Als tweede in deze groep voorspellen wij Wales. Het is een lastige keuze geweest omdat alle drie de landen die nu nog komen als tweede zijn geëindigd tijdens de kwalificatie. Wales mag dan wel een debutant zijn op het EK voetbal maar met een wereldspeler als Gareth Bale in je team sta je toch een stuk sterker in je schoenen. Wales staat verder hoger op de FIFA ranking dan zowel Rusland als Slowakije.

Heel Holland Gokt voorspelt dat de nummer drie in deze groep Rusland wordt. Rusland is een ploeg die je niet mag onderschatten, maar wel wisselvallig presteert. Veel spelers van de Russische selectie komen uit de Russische competitie. Het niveau van de Russen ligt dan ook veel lager dan van bijvoorbeeld Engeland. Echte wereldtoppers zitten er niet in de selectie.

Als laatste blijft Slowakije over. Ondanks de tweede plaats tijdens de kwalificatie verwachten wij geen wonderen van Slowakije. De concurrentie tijdens de kwalificatie was namelijk ook niet van het allerhoogste niveau. Verder is Slowakije een debutant die nog niet echt gepresteerd hebben op grote toernooien. Verder staat Slowakije ook als laagste van deze groep op de FIFA ranking.

Ek poule 2016

Speel jij sportweddenschappen met je hart of met je verstand? Speel met je hart en wed op debutant Wales, die met vuur en passie op de middenstip zal verschijnen. Wed met je verstand en speel voor het solide Engeland waar jongens met de nodige speeluren in de grote Engelse competitie de dienst uitmaken. Er zijn verschillende bookmakers waarop jij jouw EK poule kunt invullen. Lees op Heel Holland Gokt alles over wedden op het EK 2016. Kies jouw favoriete online bookmaker en wed op jouw winnaar uit Groep B.