Gokken in Nederland

Online wedden op het Eurovisie Songfestival bij Betsson

online wedden op het Eurovisie Songfestival

De grootste muziekwedstrijd van Europa is het Eurovisie Songfestival. Voor de 61e editie gaat Douwe Bob Nederland vertegenwoordigen in de Zweedse hoofdstad Stockholm. Lukt het Douwe Bob om ons land een eerste plaats te bezorgen, of sneuvelt hij tijdens de halve finale. Denk jij het antwoord al te weten? Bij Betsson kun jij online wedden op het Eurovisie Songfestival, en jouw geld inzetten op jouw favoriete kandidaat.

Dinsdag 10 mei start het muzikaal spektakel met de eerste halve finale, gevolgd door de tweede halve finale op donderdag 12 mei. Met aansluitend de grote finale op zaterdag 14 mei waar ook de winnaar van het Eurovisie Songfestival 2016 wordt uitgeroepen. Tijdens het Eurovisie Songfestival zijn zijn 5 landen reeds zeker van de finale: Frankrijk, Italië, Spanje, Engeland en gastland Zweden. Tijdens de halve finales zullen steeds 10 landen zich kwalificeren voor de finale.

Zanger Douwe Bob zal Nederland vertegenwoordigen voor alweer de 61e editie van het Eurovisie Songfestival. Dinsdag 10 mei mag Douwe Bob aantreden in de Ericsson Globe in Stockholm, hij zal daar zijn liedje ‘Slow Down’ ten gehore brengen. Volgens de bookmakers maakt hij met zijn rustige gitaarlied zeker kans op een top 10 in de finale van het Eurovisie Songfestival.

Online wedden op het Eurovisie Songfestival

Als de Nederlandse inzending Douwe Bob met zijn nummer ‘Slow Down’ daadwerkelijk het Eurovisie Songfestival wint dan win jij 30,00 keer jouw inzet terug bij Betsson online casino. Betsson heeft zijn eigen songfestival favoriet ook bekend gemaakt, de aanbieder van weddenschappen denkt dat Rusland de grootste kans heeft om het Eurovisie Songfestival te winnen. Wanneer Rusland wint krijg je slechts 2,85 keer jouw inzet terug. Ter vergelijking mochten San Marino en Zwitserland, die helemaal niet tot de winnaars worden geacht, toch het Eurovisie Songfestival weten te winnen dan krijg je maar liefst 250 keer jouw inzet uitbetaald door Betsson. Wie het Eurovisie Songfestival wint weten wij ook niet, maar we weten wel dat je tot 9 mei de tijd hebt om online te wedden op het Eurovisie Songfestival. Wie weet ga jij er dit jaar wel met de grote prijs vandoor.