Sportweddenschappen

EK 2016 serie #3 op wie gaan wij wedden

wedden op het EK 2016

Haal je vuvuzela uit de kast en juich voor jouw winnaar van het EK 2016. De oranje leeuwen zijn er niet bij, en dat is jammer. Maar dat neemt niet weg dat wij deze zomer niet kunnen genieten van mooi Europees voetbal.

Lees op Heel Holland Gokt de EK serie, ‘op wie gaan we wedden’, en ontdek voor wie jij het beste kunt juichen. Regerend wereldkampioen Duitsland, underdogs Polen en Oekraïne of debutant Noord-Ierland, voor wie haal jij de vuvuzela van zolder?

“ek-poule"

Voetbalfeiten

Duitsland heeft het EK voetbal als West-Duitsland een keer georganiseerd in 1988. Dit EK wordt vooral door oudere generatie Nederlanders nog goed herinnerd. Dit is namelijk de enige Nederlandse overwinning op een eindtoernooi. Polen en Oekraïne organiseerden samen het EK voetbal 2012. Noord-Ierland heeft nog nooit een EK voetbal georganiseerd.

West-Duitsland is tweemaal Europees kampioen geweest en een keer runner-up. Duitsland is een keer Europees kampioen geweest in 1996. Duitsland was verder in 1992 en 2008 runner-up. Oekraïne, Polen en Noord-Ierland hebben nog nooit in een eindtoernooi gespeeld.

Duitsland is recordkampioen omtrent EK-deelnames. Met elf deelnames steken ze met kop en schouders boven de rest uit. Polen met vier deelnames, Oekraïne met slechts één deelname en met Noord-Ierland als debutant heeft Duitsland in deze groep nauwelijks concurrentie als het aankomt op EK ervaring. Toch zal het niet de eerste keer zijn, dat een ervaren ploeg sneuvelt in een groep met weinig ervaring. De winst is voor Duitsland dus nog zeker niet in kannen en kruiken.
De voetbalwedstrijden uit groep C zijn op de data 12 juni, 16 juni en 21 juni.

Aan de looks van onze oosterburen zal het zeer zeker niet liggen.

Voetbal voorspellingen

De voorspelling van HeelHollandGokt.nl is dat Duitsland deze groep als winnaar zal afsluiten. Duitsland heeft tijdens de kwalificatie rondes moeite gehad met o.a. Polen maar is toch als eerste geëindigd. Verder is Duitsland het land met veruit de meeste interland ervaring. De selectie van Duitsland bestaat uit supertalenten met veel ervaring. Daarbij is Duitsland de huidige wereldkampioen, en hebben ze een eer te verdedigen.

De tweede plaats in groep C gaat naar Polen. Polen heeft sinds het EK voetbal in eigen land een sterke opmars gemaakt en zich bewezen in de wereld. Met een wereldspits als Robert Lewandowski in de gelederen scoort Polen altijd. Na een sterke kwalificatie hebben ze alleen wereldkampioen Duitsland voor zich moeten laten. De meeste vaste krachten van het elftal spelen ook in een grote competitie in Europa wat Polen zeker de laatste jaren veel heeft opgebracht.

De derde plaats in groep C is volgens Heel Holland Gokt voor Noord-Ierland. Noord-Ierland mag dan wel de minste punten tijdens de kwalificatie rondes hebben gehaald en geen grote namen in de selectie hebben, maar toch schatten wij deze ploeg hoger in dan Oekraïne. Noord-Ierland heeft Roemenië en Hongarije achter zich gelaten tijdens de kwalificatie en kwam toch een beetje als verrassing op nummer één terecht. Deze knappe prestatie tijdens de kwalificatie bezorgt ze daarom een mooie derde plaats in groep C

De laatste plaat in groep C is voor Oekraïne. Oekraïne heeft zich voor het EK geplaatst via de play-offs nadat het als derde was geëindigd tijdens de kwalificatie achter Spanje en Slowakije. De meeste spelers komen uit de competitie van Oekraïne waardoor ze volgens ons een achterstand hebben op vooral Duitsland en Polen. Verder heeft Oekraïne zichzelf nog nooit laten zien op een eindtoernooi. Daarbovenop was de prestatie tijdens de kwalificatie niet goed, daarom verwachten wij dat sensatie Noord-Ierland hoger zal eindigen.

EK poule

Speel sportweddenschappen met je verstand en richt jouw pijlen op wereldkampioen Duitsland, vanzelfsprekend een van de favorieten voor de EK 2016 titel. Speel met je hart en wed op een van de underdogs uit de poule. Verlies of pak de grote geldprijzen. Er zijn verschillende bookmakers waar jij een EK-poule kunt invullen tijdens het EK 2016. Lees op heel holland gokt alles over sportweddenschappen rondom het EK 2016. Kies jouw online bookmaker en wed op jouw winnaar uit Groep C.