Gokken in Nederland Sportweddenschappen

Nog steeds wedden op Max Verstappen

wedden op Max Verstappen

Alles of niets! Dat is wat Max Verstappen afgelopen zondag in het regenachtige Monaco heeft gegeven. De coureur reed agressief en gaf alles om punten te pakken in de Grand Prix.

Helaas heeft hij dit met een crash moeten bekopen. Zijn spectaculaire overwinning in de Grand Prix van Barcelona heeft de jonge coureur niet weten te evenaren, de race werd gewonnen door Lewis Hamilton. Hij bleef Daniel Ricciardo net voor in een boeiend duel.

Teleurstellende Grand Prix race

“Ook naar het team toe, dit is heel teleurstellend”, excuseerde Verstappen zich. “Het was nat en in bocht drie blokkeerden mijn wielen. Ik belandde buiten de ideale lijn en ging glijden. Daarna kon ik niets meer doen.”

Verstappen begon zondag na zijn crash in de kwalificaties uit de Pitstraat. Na zeven ronden werd de weg vrijgegeven en wisselden een aantal coureurs snel van regenbanden naar intermediates. Dit deed Verstappen al snel van de 21e plaats naar de 12de plaats oprukken, na 13 rondes. 22 rondes later crashte hij, op het moment van uitvallen was de jonge coureur bezig met een magnifieke inhaalactie. De Nederland maakte met zijn inhaalmanoeuvres opnieuw indruk op het natte stratencircuit van Monte Carlo. Helaas ging het dit keer mis.

Het enige waar Max Verstappen na zijn race tevreden over was, was de snelheid van zijn auto. “De snelheid was goed. Het zit hier even tegen, maar in Canada gaan we er weer voor.” Tijdens de GP van Canada krijgt de jonge coureur beschikking over een nieuwe Renault-motor. Dan kan hij opnieuw stunten.

Max Verstappen wederom geniaal

Max Verstappen reed wederom een geniale race. Hij nam risico maar speelde niet op safe en wilt de winst pakken. De coureur heeft wederom laten zien, dat hij het in zijn mars heeft en nog steeds meedoet met de grote jongens. Ook Redbull Racing roemt de coureur voor zijn magnifieke inhaalmanoeuvres tijdens de wedstrijd.

Nog steeds wedden op Max Verstappen

Bij Heel Holland Gokt hebben wij nog steeds alle vertrouwen in onze Max Verstappen. De jonge coureur heeft weer gestunt, en laten zien wat hij in zijn mars heeft. Mad Max is voor niemand bang, speelt niet op safe, rijdt met passie en gaat voor de titel. Daar houden wij van, Max heeft nog steeds onze stem! Bij Betsson sportweddenschappen ontvang jij 33x jouw inzet terug wanneer Max de titel weet te pakken. De weddenschap voor de Grand Prix van Canada op 10-12 juni is nog niet geopend. Houd het HeelHollandGokt blog in de gaten, wij houden je op de hoogte van het laatste nieuws rondom wedden op Max Verstappen, stay tuned.