Sportweddenschappen Tips & tricks

5 voordelen van online sportweddenschappen bij meerdere bookmakers

online sportweddenschappen, wedden op sport

Are you in it to win it? Zo ja, dan heb jij vast nagedacht over verschillende manieren om jouw winst bij sportweddenschappen te vergroten.

Beginners in de online sportweddenschappen wereld plaatsen vaak al hun weddenschappen bij één enkele bookmaker, terwijl de meer ervaren speler dikwijls zijn geld onderbrengt bij verschillende bookies. HeelHollandGokt zet voor jou de 5 voordelen van het gebruik van meerdere online bookies op een rij.

“ek-poule"

1. Wedden op sport met de beste odds.

Wanneer jij jouw online sportweddenschappen plaatst bij verschillende online bookmakers kun je altijd gebruik maken van de beste odds. De verschillen in odds tussen de bookmakers zijn vaak enorm, door te wedden op sport bij slechts één bookmaker leg jij jezelf onnodig beperkingen op. Voor diegene die geld wilt verdienen met online sportweddenschappen maakt het spelen van de juiste odds het verschil.

2. Uitstel van limieten

Bookmakers houden jouw resultaten nauwlettend in de gaten en leggen limieten op wanneer jij een aantal weddenschappen achter elkaar wint. Door jouw sportweddenschappen te verdelen over verschillende bookmakers valt jouw ‘winning race’ minder snel op en zal een bookmaker jou minder snel limieten opleggen.

3. Online sportweddenschappen plaatsen met Surebets

Soms zijn verschillende tussen de odds van de verschillende bookmakers zo groot dat jij je kunt verzekeren van een bepaalde winst, dit wordt in de wereld van sportweddenschappen een ‘surebet’ genoemd. Surebetting is zeer zeker niet zonder risico en alleen weggelegd voor diegene met de nodige ervaring in het afsluiten van sportweddenschappen. Surebetting is alleen mogelijk wanneer je wedt bij verschillende bookmakers.

4. Groter aanbod

Logischerwijs bieden niet alle online bookmakers dezelfde wedstrijden aan. Stel jij wilt inzetten op een wedstrijd jong FC Groningen – Jong Ajax, omdat jij weet dat de Amsterdamse kampen met een blessure golf, maar jouw bookmaker biedt deze wedstrijd niet aan. Wanneer je inzet op sportweddenschappen bij meerdere online bookmakers had jij wellicht op deze wedstrijd kunnen bieden en een mooie geldprijs kunnen winnen.

5. Welkomstbonussen bij online sportweddenschappen

Wanneer jij jouw online sportweddenschappen plaatst bij verschillende bookmakers, profiteer jij automatisch van de verschillende welkomstbonussen. De meeste online wedkantoren hebben voor nieuwe klanten een welkomstcadeau variërend van een stortingsbonus tot het terug storten van jouw inzet bij een eerste verlies.

Speel op safe, er zijn helaas een groot aantal dubieuze partijen die online sportweddenschappen aanbieden. Plaats daarom jouw online sportweddenschap bij een van de betrouwbare online casino’s vertegenwoordigd op HeelHollandGokt.