Sportweddenschappen

EK 2016 serie #6 Op wie gaan wij wedden?

ek-poule

Heel Europa juicht tijdens het Europees kampioenschap, maar onze oranje leeuwen zijn er niet bij. Jammer, maar dat neemt niet weg dat er deze zomer weer mooi voetbal gespeeld zal worden in de Franse stadia.

Volg op HeelHollandGokt.nl de EK 2016 serie genaamd “Op wie gaan wij wedden”. Voor wie juich jij, maar nog belangrijker op wie zet jij jouw geld in de online EK Poule. In deze zesde blog bespreken wij de laatste groep van het toernooi. Groep F bestaat uit Portugal, Oostenrijk, Hongarije en IJsland. Voor IJsland is dit de eerste EK deelname.

“ek-poule"

Voetbalfeiten

Portugal heeft het EK voetbal één keer mogen organiseren namelijk in 2004. Oostenrijk heeft in 2008 samen met Zwitserland het EK voetbal mogen organiseren. Voor zowel Hongarije als IJsland is die eer nog nooit weggelegd.
Geen van de landen in groep F heeft ooit het EK voetbal gewonnen. Portugal kwam het dichtste bij de titel maar verloor van Griekenland in de finale op het EK 2004 in eigen land. Verder heeft Portugal drie keer de halve finale verloren. Hongarije is op het EK 1964 derde geworden. Oostenrijk en Ijsland zijn met resp. een en geen deelname nog niet zover gekomen.

De Portugezen hebben meer EK voetbal deelnames dan de rest van de groep samen. Portugal heeft zes keer eerder deelgenomen aan het EK terwijl Hongarije met twee deelnames, Oostenrijk met één deelname en IJsland met nog geen deelname echte ‘EK beginners’ zijn. Groep F is dan ook de groep met de minste EK deelnames.

De voetbalwedstrijden van Groep F worden gespeeld op 14 juni, 18 juni en 22 juni.

Voetbal voorspellingen

HeelHollandGokt.nl voorspelt dat Portugal als eerste eindigt in groep F. De Portugezen hebben misschien wel de beste speler van de wereld onder hun hoede in de naam van Cristiano Ronaldo. Verder heeft Portugal tijdens de kwalificaties slechts een wedstrijd verloren. Portugal heeft verder verreweg de meeste ervaring met het spelen op internationaal topniveau. De spelers van Portugal komen dan ook uit betere competities dan de spelers van de andere landen in de groep.

Eindigend op de tweede plaats in groep F verwachten wij Oostenrijk. Oostenrijk heeft een ijzersterke kwalificatie gespeeld waarin ze negen keer wonnen en maar één keer gelijk hebben gespeeld. Landen zoals Rusland en Zweden bleven hierdoor ver achter. Oostenrijk heeft geen echte wereldspelers in de selectie. Toch speelde Oostenrijk mooi voetbal tijdens de kwalificaties en maakt het land met slechts éen EK deelname een grote kans om tweede te worden.

Op een derde plaats in groep F verwachten wij Ijsland. Ijsland heeft zichzelf in de laatste jaren als voetballand op de kaart gezet, en bleek dikwijls een stugge tegenstander. Ijsland werd tijdens de kwalificatie met twee punten achterstand op Tsjechië, tweede in de kwalificatiegroep met Nederland.
Volgens Heel Holland Gokt zal Hongarije deze groep niet overleven. De Hongaren hebben het EK 2016 behaald door in de play-offs Noorwegen te verslaan, nadat ze derde werden tijdens de kwalificatierondes na Noord-Ierland en Roemenië. De Hongaren hebben de laatste edities
Hongarije zal deze groep niet overleven volgens HeelHollandGokt.nl. De Hongaren hebben het EK 2016 gehaald door in de play offs Noorwegen te verslaan nadat ze derde tijdens de kwalificatie werden achter Noord-Ierland en Roemenië. De Hongaren maken deze zomer na 30 jaar hun rentree op een Europees Kampioenschap. Dat is al een prestatie op zich.

EK Poule

Zet online in op een EK Poule, en richt jouw pijlen op de Portugezen als winnaar van Poule F. Speel jij de EK poule met wat meer risico, dan durf jij waarschijnlijk Oostenrijk naar een tweede plaats te schuiven. Mocht Oostenrijk deze Poule winnen, dan betaalt bookmaker Betsson 3x jouw inzet terug. Er zijn verschillende bookmakers waar jij jouw online EK poule kunt invullen. Lees op Heel Holland Gokt alles over sportweddenschappen rondom het EK 2016. Kies jouw bookmaker en vul de online EK poule in voor Groep F.