Gokken in Nederland What's New

Game of Thrones – Winter has arrived!!!

Game of Thrones - winter has arrived

Na lang wachten is het laatste seizoen van de meest populaire serie is weer van start gegaan, Game of Thrones! De serie laat fans weer op het puntje van hun stoel zitten. Met hun verbijsterende plot twist en het spel van leven en dood, zorgt het ervoor dat kijkers met spanning afwachten op wie er op de Iron Throne komt te zitten. Maar gelukkig is aan al het wachten een eind gekomen want we krijgen eindelijk antwoord op de lang gestelde vraag ‘wie wordt heerser van de Iron Throne’ ? Seizoen 8 is het laatste en daarnaast ook het kortste seizoen van de hele serie.

De meest populaire serie op dit moment

Game of Thones is de meeste populaire serie op dit moment. Het is een Amerikaanse fantasy-televisieserie die op 17 april 2011 op de buis verscheen. Fans werden toen voor het eerst geïntroduceerd met de serie op HBO. Het verhaal van Game of Thrones speelt zich af in een mythische wereld. Inmiddels zijn we alweer 7 jaar en 7 seizoenen verder en wachten we allemaal nog steeds vol spanning af wie de echte troon opvolger zal worden en wie de night king zal verslaan. Het is niets nieuws dat iedereen zijn eigen theorieën en ideeën heeft over hoe de serie gaat aflopen. Op de volgende online casino’s kan jij wedden wie er uiteindelijk op de felbegeerde Iron Throne komt te zitten en over heel Westros gaat regeren.

Wedden op Game of Thrones?

Veel gokwebsites hebben nog niet veel verschillende wed opties waar je op kan wedden, maar je kan in ieder geval wel wedden op een personage die volgens jou de aflevering niet gaat redden. Maar de populairste weddenschap gaat toch naar wie de troon voor eens en voor altijd zal claimen.

De top 3
1. Jon Snow
2. Daenery’s Targaryen
3. Sansa Stark

Hieronder staan een paar websites waar jij gemakkelijk kan wedden: