Casino bonussen Sportweddenschappen What's New

Wedden dat… wie wint de French Open?

Roland-Garros-Unibet-French-Open

Waar gewonnen wordt, worden weddenschappen geplaatst. Dat weten wij bij HeelHollandGokt als geen ander. Deze zomer wordt het Grand Slam toernooi Roland Garros gespeeld, ook de aanbieders van online sportweddenschappen staan in de startblokken.

De kwalificatierondes van French Open 2016 zijn in volle gang, wereldberoemde tennisspelers van over de hele wereld strijden voor een ticket om deel te mogen nemen aan het Grand Slam toernooi.

Het French Open toernooi

Het hoofdtoernooi begint op 23 mei en wordt zoals ieder jaar gespeeld in het beroemde Stade Roland-Garros te Parijs. Het tennistoernooi is onderdeel van de Grand Slam toernooien Wimbledon, Australian Open en US open, en is al actief sinds 1891. Op dit tennistoernooi worden verschillende soorten tennis gespeeld. Zo zijn er de enkelspellen voor mannen en vrouwen, de dubbelspellen voor mannen en vrouwen en een gemengd dubbelspel. Verder is er ook een junior tennistoernooi. De huidige titelverdedigers van de French Open zijn Stanislas Wawrinka bij de mannen, en Serena Williams bij de vrouwen.

Winnaars van de French Open

De laatste jaren is Rafael Nadal de koning van Roland-Garros, van de laatste 11 edities won hij er 9. Dit jaar strijdt hij voor zijn tiende overwinning. Bij de vrouwen is de French Open de laatste jaren een tweestrijd tussen Maria Sjarapova en Serena Williams. Natuurlijk kunnen we deze toppers ook dit jaar weer bewonderen op Roland Garros. Het tennistoernooi duurt dit jaar tot 5 juni.

Unibet en de French Open price boost

Unibet heeft speciaal voor de start van het toernooi een ‘price boost’ voor publiekslievelingen Rafael Nadal en Serena Williams.

Wanneer publiekslieveling en negenvoudig French Open kampioen Rafael Nadal dit jaar het toernooi wint, ontvang jij 4x jouw inzet terug. Rafael Nadal is de koning van de gravel en lijkt na twee overwinning dit seizoen helemaal terug van weggeweest, met deze kennis in huis weet jij dat Unibet jou zeker een goede deal aanbiedt.

Bij de dames maakt Serena Williams dit jaar voor de vierde keer kans de kroon te pakken op het Parijse gravel. Wed jij op Serena Williams en maakt zij het waar, dan ontvang jij exclusief bij Unibet 5x jouw inzet terug. Zeker nu Maria Sjarapova niet meedoet lijkt dit een aanbod dat jij zeer zeker niet kunt weigeren.
Plaats voor de officiële start van het toernooi op 23 mei jouw weddenschap en profiteer van dit unieke aanbod bij Unibet.