Sportweddenschappen What's New

De underdog wint, happy few winnen ongekend hoge geldprijzen

sportweddenschappen, wedden op voetbal

Afgelopen maandag werd zowel in de Britse Premier League als in de Britse sports betting wereld geschiedenis geschreven. Underdog Leicester Club pakte de landstitel in de Premier League, waardoor in de Britse gokkantoren ongekend hoge bedragen uitgekeerd werden aan de happy few.

Sportweddenschappen zijn in Engeland razend populair, met name het wedden op voetbal. Zowel sportfanaten als geldwolven, iedereen zet geld in op zijn/haar favoriete club. Met name in de Premier League worden grote bedragen ingezet op populaire clubs als Manchester United en Chelsea. Maar in deze competitie gaat de dare devil die zijn/haar geld heeft ingezet op underdog Leicester City, er met de grote geldprijs vandoor.

Heel voetbalminnend Engeland en de rest van Europa keek gespannen toe hoe afgelopen maandag underdog Leicester City de Britse Premier League won na het 2-2 gelijkspel van concurrent Tottenham Hotspur bij Chelsea, waardoor het Leicester niet meer kan inhalen op de ranglijst. Leicester is de 24e club die zich kampioen van Engeland mag noemen. Een jaar geleden streed de ploeg nog tegen degradatie, waardoor het pakken van de titel een absolute stunt is.

Ongekend hoge geldprijzen in de wereld van sportweddenschappen

De 24 Lucky Bastards die tot het einde van de prestigieuze Engelse competitie geld hebben ingezet op de club die jarenlang onderaan de competitie bungelde kan nu met het grote prijzen geld naar huis.

Volgens online gokwebsite Ladbrokes waren er maar 47 personen die aan het begin van de competitie geld hadden ingezet op Leicester City. Van deze 47 zijn er maar 24 die tot het laatste moment in de club bleven geloven, zij mogen nu de pot van maar liefst 3 miljoen onderling verdelen.

Zelfs mensen die slechts 10 pence hadden ingezet, winnen nu 500 pond! Mensen die 10 of 5 pond hebben ingezet winnen respectievelijk 50.000 en 25.000 pond. Ongekend aldus een woordvoerder van Ladbrokes, “wij zijn al meer dan 130 jaar met sportweddenschappen bezig, maar zoiets hebben ook wij nog nooit meegemaakt”.