Sportweddenschappen

De zomer van sportweddenschappen

sportweddenschappen-zomer

De zomer van de sportweddenschappen is van start. Voor de liefhebber van sportweddenschappen is deze zomer een groot feest. De Tour de France tot de Olympische spelen in Rio. Overal kun jij wedden op sport. Heel Holland Gokt informeert jou dagelijks over de favorieten van deze zomer vol sportweddenschappen.

De Europese kampioenschappen voetbal zijn voorbij. De Tour de France is in volle gang, en de Olympische spelen staan voor de deur. Ondertussen racet Max Verstappen in de weekenden de sterren van de hemel, en maakt hij ons hele land trots. Voor de liefhebber van sportweddenschappen is deze zomer van sportweddenschappen een groot feest!

“ek-poule"

Wedden op Formule 1

Voor de liefhebber van wedden op sport zijn de Formule 1 bekend terrein. Nu er sinds lange tijd weer een Nederlander meedingt naar een podium plaats is de sport alleen maar populairder geworden voor sportweddenschappen.

Max Verstappen is de publiekslieveling, hij rijdt met lef en weet iedere Grand Prix weer te verassen. Al drie maal wist de jonge coureur een podium plaats te bemachtigen en hij lijkt niet te stoppen.

Wanneer jij wilt wedden op Max Verstappen ben je bij Betsson aan het juiste adres, de Zweedse bookmaker geeft jou maar liefst 100x je inzet terug wanneer Verstappen het F1 kampioenschap weet te winnen. Een grote gok, maar met een grote winst marge.

Wedden op de Tour de France

De Tour de France is ieder jaar een groot event in de wereld van de sportweddenschappen. Wed op de winnaar van de tour de France, of zet jouw geld op het team dat de Tour de France zal winnen. Bij online casino Betsson ontvang jij 1,85x jouw inzet wanneer een van de wielrenners van Team Sky de tour zal winnen. Wed jij op publieksfavoriet Chris Froome, dan ontvang jij 1,65x jouw inzet terug.

Wedden op de Olympische Spelen

Deze zomer gaan de Olympische spelen in Rio van start. Nederland stuurt een delegatie met een aantal grote kanshebbers richting het sportevenement. Voor de liefhebber van sportweddenschappen zijn de olympische spelen een groot feest. De Nederlandse Hockey dames zijn favoriet voor het goud, wed op de Nederlandse dames en ontvang bij bookmaker Betsson 2x jouw inzet terug. Nederlands parade paardje Dafne Schippers wist tijdens de Europese Kampioenschappen atletiek weer goud te pakken, en hoort bij de grote kanshebbers voor Nederlands goud. Volg de Olympische Spelen bij Heel Holland Gokt en wed op jouw favoriet.