Casino classics

Classic Joker; gebruik de symbolen met de hoogste uitbetaling!

Classic Joker

Classic Joker, een klassieke gokkast met 6 reels. Door de velen reels kun je genoeg verschillende winnende combinaties maken. Uiteraard kun je ook met een aantal andere symbolen mooie, winnende combinaties creëren.

In dit blog leggen wij je uit welke symbolen waardevol zijn en hoe je er op de Classic Joker gokkast voor zorgt dat je daar een goede kans op maakt. Zo weet je waar je op moet letten, bijvoorbeeld als je de 6 reels van het spel gratis wilt leren kennen tijdens een oefenspel.

Rode zeven – win 200

Het meest interessant zijn de rode zevens. Het zijn de meest waardevolle symbolen die je op de rollen kunt verzamelen, waar je er bovendien niet zoveel van nodig hebt. Het is de kunst om er 3 te verzamelen op de winlijn.

Gouden bellen en meloenen

De rode zevens komen natuurlijk niet zoveel voor, waardoor het best lastig kan zijn om daarmee een winnende combinatie te draaien. Symbolen die al een stuk meer voorkomen zijn de gouden bellen en de meloenen. Je zal ze vaker tegenkomen op de rollen. Uiteraard ligt ook de uitbetaling wat lager, omdat de symbolen meer voorkomen en je daarmee dus een grotere kans maakt om te winnen.

Pruim, sinaasappel, citroen en kers

Verder zijn er nog symbolen die nog meer meekomen, maar die ook minder uitbetalen. Het gaat in dit geval om de volgende symbolen:

  • Pruimen
  • Sinaasappels
  • Citroenen
  • Kersen

Je kunt er 20 coins mee winnen.

Op jacht naar de Joker

Los van de fruitsymbolen die je natuurlijk tegenkomt op de 6 reels gokkast is het interessant om op jacht te gaan naar de joker. Daarmee zorg je ervoor dat je een Wild kunt verzamelen, die je kunt laten vervangen door ieder ander symbool dat je nodig hebt.

Spelen op de Mystery Jackpot

Echt interessant wordt het als je 3 jokers weet te draaien, dus op de tweede, derde en vierde rol. Op die manier heb je drie Wild-symbolen op een rij, die je recht geven op de Mystery Jackpot van het spel. Die kan oplopen van 1.000 tot 6.000 credits, waardoor je grote bedragen claimt waarmee je uiteindelijk kunt winnen.

Met deze tips hopen we dat je vaker winst gaat krijgen op de Classic Joker gokkasten. Wij wensen je in ieder geval heel veel succes met het toepassen van deze tips!