Tips & tricks

Win van de pokerbot!

poker

Onder de pokerliefhebbers en programmeurs is een nieuwe rage gaande; het creëren en gebruiken van een pokerbot die automatisch online poker speelt met weinig of geen menselijke interactie, met als uiteindelijk doel geld te winnen. De angst voor een computerprogramma die in staat is online poker te winnen en live-denkende spelers te slim af te zijn is enorm groot. Maar hoe versla je zo’n zogeheten “pokerbot” nu eigenlijk?

Pokerbot verslaan

Er zijn verschillende manieren om een pokerbot tijdens het spelen van online poker te verslaan. En als je deze eenmaal onder de knie hebt, dan zul jij zeker weer een voorsprong hebben op de pokerbot. Een feit dat een pokerbot tot een betere speler maakt, is dat ze de menselijke emotie of redeneerkracht mist die een mens bij het spelen van online poker moet gebruiken. Een pokerbot is niet geneigd om te ‘kantelen’ of boos te worden als hij het slachtoffer is van een bad beat.

Voordelen

Echter menselijke spelers hebben ook 2 grote voordelen bij het spelen van online poker. Bij het spelen van online poker hebben menselijke spelers te maken met twee grote voordelen. Een daarvan is de computer gegenereerde code die door de pokersites is gemaakt om shuffles, deals en uitkomsten van een hand te bepalen, terwijl het andere nadeel, net zo gevaarlijk voor je bankroll, de pokerbot is, die voorgeprogrammeerd is met alle statistieken en kansen van het spel.

Daarnaast hebben de meeste online pokersites, die actief proberen de inspanningen van de pokerbotprogrammeurs en gebruikers te detecteren, een tegenmaatregel tegen de pokerbots geïmplementeerd. Door deze tegenmaatregel, kan een pokersite ervoor zorgen dat een pokerbot niet zal winnen, aangezien de acties van een pokerbot voorspelbaar en beperkt zijn.

Dit werkt natuurlijk in het voordeel van de menselijke speler. De software van de online pokersite gaat actief op zoek naar de pokerbotpatronen en probeert te detecteren wie een mens is en wie een door de computer gegenereerd botscript. Wij wensen je veel succes met het spelen tegen de pokerbot en hopen op een groot succes!