Sportweddenschappen

Wedden op de Olympische spelen: hoe doet Nederland het?

Alle liefhebbers van sportweddenschappen vragen het zich af! Hoe doet het Nederlandse team het nu de eerste Olympische dagen voorbij zijn en liggen we nog steeds op koers voor de voorspelde medailleregen. Heel Holland Gokt geeft antwoord.

De Olympische spelen zijn vrijdag 05 augustus geopend en Nederland heeft inmiddels 2 medailles te pakken. Goud voor wielrenster Anna van der Breggen en brons voor Judoka Anicka van Emden. Voor de start van de Olympische spelen riep NOC-NSF dat de Nederlandse equipe met maar liefst 20 medailles of misschien wel meer naar huis zou komen. Een record op de Nederlandse olympische medaille meter. De Nederlandse liefhebbers van sportweddenschappen kwamen de afgelopen dagen van een koude kermis thuis. De Nederlandse sporters boekten meer Nederlagen dan overwinningen. Moeten we ons zorgen maken? Of liggen de Nederlandse sporters nog op koers voor een medailleregen.

“sportzomer"

We doen het niet slechter dan andere spelen. Vier jaar geleden in Londen wist het Nederlandse team na vier dagen ook slechts twee medailles in de wacht te slepen, en werden uiteindelijk aan het eind van de spelen ook 20 plakken mee naar huis genomen. Het Nederlands team ligt dus op koers.

Wedden op het Nederlands team

Ook het sportdatabureau Gracenote Sports (voorheen Infostrada) heeft alle vertrouwen in de Nederlandse ploeg. Zij gaan uit van een voorspelling van 28 medailles voor het Nederlands Olympisch team.

Volgens hoofd data-analyse Simon van Gleave is er niet aan de hand. Gracenote Sports had twee medailles voorspeld na vier dagen en die zijn er nu. Naast van der Breggen had Gracenote sports de estafettezwemsters op een medaille staan voor het zilver. Zij grepen hier helaas naast. Maar daarvoor in de plaats wist van Emden gister het brons te pakken bij judo.

Ben jij een liefhebber van sportweddenschappen en wil jij je geld inzetten op het Nederlands team dan zijn er dus nog genoeg kansen.

 

Wedden op Groot Brittanië

Groot-Brittanië presteert dramatisch deze olympische spelen. De britten lopen 5 medailles achter op de voorspelling van sportdata bedrijf Gracenote. Vooral bij het zwemmen zijn de britten heel wat medailles misgelopen. Zet dit drama zich voort voor de Britten, dan kun jij je geld beter niet inzetten op de Britse Olympische equipe maar gewoon blijven wedden op onze Nederlandse toppers.

Wedden op de Olympische spelen

Wedden op de Olympische spelen is iets speciaals. Eens in de vier jaar krijgen de beste sporters ter wereld de kans om te strijden voor het meest prestigieuze eremetaal.

Vanachter je laptop of smartphone kun jij geld inzetten op deze magnifieke dames en heren bij verschillende sports books, en wellicht zelf ook een mooie prijs in de wacht slepen.