Tips & tricks

Online gokken zonder al je geld te verliezen

Budgetteren

Gokken zonder écht te verliezen, dat klinkt als een ware droom! Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn en in de meeste gevallen is dat dan ook zo. Echter, er zijn wel twee waardevolle tips die je helpen om niet te verliezen en misschien zelfs een leuk extraatje te winnen! 

Free spins

Als welkomstaanbod bieden sommige online casino’s gratis de mogelijkheid om enkele inzetten te doen op een gokkast. De winst mag je na de gratis inzetten houden. Deze “gratis inzetten” worden ook wel free spins genoemd. Het eerste addertje onder het gras is dat je winst uit gratis spins wel een aantal keren moet rondspelen voordat je het daadwerkelijk kan laten uitkeren. Het tweede addertje onder het gras is dat er dikwijls een maximale winst gesteld wordt uit gratis spins. In veel gevallen kun je er maximaal €50 mee winnen, maar het is mogelijk! Je kunt dus echt online gokken met 100% kans op winst, natuurlijk met de turbulentie die bij een gokje wagen hoort.

Budgetteren voor geldbesparing

Werk met een budget. Te veel spelers spelen nog zonder een budget, wat verre van slim is. Met een budget is het als speler mogelijk om je verliezen nooit hoger te laten worden dan jij toestaat. Je ziet maar al te vaak dat spelers blijven bijstorten wanneer ze aan het verliezen zijn. Iets waar we ons allemaal wel eens schuldig aan hebben gemaakt. Maar we doen er veel verstandiger aan om hier vroegtijdig een maximaal budget aan te koppelen. Op deze manier kan het toch nog mogelijk zijn om de eerder geleden verliezen te compenseren met toekomstige winsten. Als je een budget opstelt, kan jij zelf bepalen op welk moment tijdens het spel het tijd is om te stoppen. Ga je vervolgens toch buiten je budget, dan gaat er duidelijk iets fout. Stop meteen wanneer je budget op is.

Hopelijk kun je met deze tips gaan spelen zonder écht te verliezen en een gokkersdroom werkelijkheid laten worden. Veel succes!