What's New

Netent brengt het laatste spel uit in de Rock Trilogie

Klaar voor scheurende gitaren en heftige drumsolo’s. NetEnt brengt het laatste spel uit in de rocktrilogie. Dit maal staat de legendarische metal band Motörhead centraal.

Het is zover. NetEnt’s laatste gokkast uit NetEnt Rocks-trilogie wordt deze week uitgebracht. Save the best for last moet de spelproducent NetEnt gedacht hebben want na Guns ‘N Roses en Jimi Hendrix is nu de legendarische band Motörhead eregast op het hoofdpodium van dit gokkasten festival.

“free-spins"

Rock ‘n Roll

Zoals we zien in de preview van de nu al legendarische online gokkast heeft het spel 5 rollen, van welke de twee eerste 3 rijen hebben. De twee volgende bestaan uit 4 rijen, terwijl de laatste rol er 5 heeft. Het spel heeft in totaal maar liefst 76 vaste winlijnen. De rollen staan letterlijk in de spotlight, midden op het podium als ware het de rockhelden zelf omringd door mega grote speakers!

Kies voor de Rock ‘mode’ en laat je uit je stoel blazen. Het spel activeert je boxen en je hoort de originele Motörhead sound zoals alleen Lemmy dat kon. “You win some, you lose some. It’s all the same to me” klinkt in een van hun bekendste nummers: Ace of Spades. Maar speel dit spel slim en pak mooie winsten zodat de statement uit deze lyric voor jou niet opgaat.

Free Spins

Bekijk de trailer en ontdek alvast één van de speciale features uit het spel. Bij de bomber feature begint het hele scherm te trillen en vult zich met scatter symbolen in de vorm van het legendarische ‘snaggletooth logo’ dat de Motörhead fans meteen herkennen. Goed nieuws wanneer je het logo in beeld ziet, want dit brengt je meteen 10 free spins.

We van Heel Holland Gokt kunnen niet wachten tot het spel op de markt is zodat we alle special features kunnen ontdekken. Wij houden je zeker op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom het spel, bij welke online casino‘s je het spel kunt spelen en waar je de vetste prijzen kunt winnen.

Rock on!