What's New

Netent brengt een nieuw spel uit

Meer nieuws uit de keuken van NetEnt. De spelproducent NetEnt brengt volgende week een nieuw spel op de markt genaamd Theme Park: tickets of fortune.. Heel Holland Gokt heeft voor jou het laatste nieuws.

Spelproducent NetEnt brengt de komende week alweer een nieuw spel uit! Wellicht geen groot nieuws, maar zeker iets om je op te verheugen. Deze nostalgische release, neemt je meer naar jouw kindertijd. Het spel ‘Tickets of Fortune’ speelt zich namelijk af in de dromerige sfeer van een klassieke kermis. ‘Flashende’ neonlichten en spots in ballon-achtig figuren vind je door het hele spel. De soundtrack past perfect bij de sferen van het spel, en laat je helemaal wegdromen naar je eigen kindertijd.

Netent: Tickets of Fortune

De nieuwe online slot machine, Theme Park: Tickets of Fortune, is een spel met 5 rollen, 3 rijen en maar liefst 50 winlijnen. Het spel haalt direct het kind in ons naar boven. De opzwepende geluidjes doen ons denken aan de cartoons die de kinderen van nu aandachtig bekijken. Het geheel oogt kinderlijk, maar laat dat ook juist de charme en grote aantrekkingskracht zijn van dit spel. Het spel laat je weer even kind voelen, en NetEnt slaat alweer de spijker op zijn kop.

Bonusrondes

Wanneer het symbool van de grijper te zien is, wordt een grijpmachine geactiveerd. De grijper grijpt dan een willekeurige knuffel, waar een mooie geldprijs aan vast hangt. Drie scatter symbolen zorgen er vervolgens voor dat het Rad van Fortuin wordt geactiveerd, waardoor je tickets voor de bonusrondes ontvangt.

In het spel heb je de mogelijkheid te kiezen voor verschillende attracties, net als op een echte kermis. Zo kan je bijvoorbeeld vissen vangen, eendjes schieten of met al je kracht tegen een boksbal slaan. Speel verschillende spellen en zorg voor een zo hoog mogelijke bonus. Gooi met ballen in bonusgaten, of werp op blikken in de bonus ronde. Hoe meer blikken je omwerpt, hoe groter je bonus.

Voel je weer even kind, en vergeet al je zorgen in Theme Park: Tickets of Fortune. Vanaf 22 juni vind je de spellen terug in een van de vele NetEnt Casino’s.