Sportweddenschappen

Inzetten op voetbal in Nederland

inzetten op voetbal

Het voetbalseizoen in Nederland is ondertussen weer volop in gang. De Eredivisie heeft al twaalf speelrondes erop zitten terwijl de KNVB beker ook al drie rondes oud is. Waar kun jij wedden en op wie ga jij wedden?

Eredivisie

De Eredivisie is zoals bij heel veel mensen al bekend de nationale voetbalcompetitie van Nederland. Hier wordt op het hoogste niveau voetbal gespeeld en ieder jaar is er één club die zich de beste van Nederland mag noemen. Van 2011 tot en met 2014 was Ajax de beste van Nederland, de laatste twee jaren was dat PSV. Wie wordt er nu kampioen? Feyenoord staat na de eerste twaalf wedstrijden aan kop met 2 punten voorsprong op Ajax en 4 punten voorsprong op PSV. Maar houden ze dit ook nog 22 speelrondes vol? Waar ga jij inzetten op voetbal?

KNVB Beker

De KNVB Beker is het bekertoernooi van Nederland. Een toernooi wat ieder jaar weer heel anders is met spectaculaire wedstrijden en ieder jaar een nieuwe verrassing. De derde ronde wordt in de week van 13 december gespeeld en er strijden nu nog 16 ploegen van de beste Nederlandse velden voor een plaats bij de beste 8. De winnaars verschillen met het jaar en voorspellen lijkt daarom erg moeilijk. Weet jij wie er gaat winnen? Waar ga jij inzetten op voetbal?

Inzetten op voetbal

Er zijn heel veel mogelijkheden om in te zetten en wij als HeelHollandGokt.nl hebben ze voor je op een rijtje gezet.

  Betsson

  Betsson is een Zweeds bedrijf dat al jaren een rol speelt omtrent wedden op sport. Ook voor deze voetbaltoernooien in ons eigen Nederland hebben ze een aantal mooie odds staan. Met statistieken van vorige ontmoetingen tot doelpunten makers, aan alles is gedacht bij Betsson. Bekijk de review van Betsson voor meer informatie

  Unibet

  Unibet is de volgende sportsbook gigant. Met meer dan tienduizenden inzetmogelijkheden op het voetbal gebied staat het Nederlands voetbal er natuurlijk ook bij. Veel informatie en een heleboel verschillende manieren van wedden. Bekijk de review van Unibet voor meer informatie

  Leo Vegas

  Het snelst groeiende online casino van de wereld biedt ook natuurlijk sportweddenschappen aan. Ook hier kun je inzetten op de Eredivisie en de KNVB Beker. Geen informatie omtrent voorgaande wedstrijden maar wel mooie gelegenheden voor prima weddenschappen. Bekijk de review van Leo Vegas voor meer infromatie.