Sportweddenschappen

Inzetten op Max Verstappen bij Betsson

inzetten op Max Verstappen

Betsson heeft de mogelijkheden voor inzetten van de aankomende GP in Austin Texas, Amerika bekend gemaakt. Een aantal mooie manieren om geld in te zetten en goede mogelijkheden om ook nog eens te winnen. Lees op Heel Holland Gokt alles over sportweddenschappen en het Betsson online casino.

Inzetten op Max Verstappen

Er zijn weer veel verschillende manieren waarop je kunt inzetten op Max Verstappen. Gaat hij de GP van Amerika winnen of niet? Haalt hij het podium ? Als Max Verstappen het podium haalt dan kun jij 2.25x je inzet terug winnen. Verder is het mogelijk om 1.90x je inzet terug te winnen als Max Verstappen op een betere positie eindigt als zijn ploeggenoot Daniel Ricciardo. Zit Max Verstappen in het team dat de GP wint? Dan kun jij nog eens 6x je inzet winnen.
Ook zijn er nog een aantal andere mogelijkheden om in te zetten. Zo kun je inzetten of de nummer één van de kwalificatie ook eerste wordt tijdens de race op zondag 23 oktober, of er een safety car gebruikt gaat worden tijdens de race en wat het tijdverschil is tussen de nummers 1 en 2.

Onze tip voor deze Grand Prix is, zet in op een podium plaats voor Max Verstappen. Lees onze vorige blog Wedden op een podium plaats voor Max Verstappen, voor waarom je deze mogelijkheid niet kunt laten liggen.

“ek-poule"

Wees er snel bij

Vrijdagavond 21 oktober om 17:00 begint de eerste vrije training en dat betekent dat het daarna niet meer mogelijk is nog in te zetten op jouw favoriete coureur. Vlak na de eerste vrije training wordt ook de tweede vrije training gereden. Zaterdag is er nog een derde vrije training en later op de dag de kwalificatie. Zondagavond om 21.00 Nederlandse tijd is de race. Laat ons weten of jij gaat inzetten op Max Verstappen.