Gokken in Nederland Tips & tricks

Gratis fruitmachine gokken, hoe doe je dat?

De fruitmachine, wie kent dit gokspel niet? Hét populairste gokspel en steeds meer online casino’s bieden het spel aan. Tegenwoordig zijn er ook steeds meer online varianten te vinden. Doordat online spelen steeds makkelijker wordt, bijvoorbeeld doordat je niet eerst iets hoeft te downloaden, en doordat online betalen steeds sneller, veiliger en simpeler kan, wint online gokken meer en meer aan populariteit. Maar hoe werkt gratis gokken bij een fruitmachine spel precies?

Hoe ga je te werk?

Als eerst maak je natuurlijk de keuze met welke fruitmachine je gaat spelen. Je kijkt dan naar welke jij het leukst vindt of welke je het meest aantrekt. Ben jij bijvoorbeeld een groot fan van de oldskool fruitmachines, of toch de moderne videoslots? Neem bijvoorbeeld de fruitmachines van ontwikkelaar Fruitluck. Deze zijn altijd gratis bespeelbaar. Nadat de kast op je scherm geladen is kies je aan de rechterkant van het scherm voor de optie: ‘Speel met Fun-Credits’. Bij kasten van andere ontwikkelaars heten deze soms anders, maar meestal hebben ze een soortgelijke naam of omschrijving. Dat staat op de zogeheten creditmeter. Wanneer je dit aanklikt ontvang je een van tevoren vastgesteld speeltegoed aan Fun-Credits op je meter. Hiermee krijg je de mogelijkheid een aantal spelrondes gratis, dus echt zonder inleg op de fruitmachine te spelen. Gewoon om eens te proberen of je het leuk vindt, of juist om te oefenen om de machine beter te leren kennen.

Geen Fun-Credits meer?

Maar wat als de Fun-Credits op zijn? Dit betekent niet, zoals velen denken, dat je nu geld moet gaan inleggen. De credits waarmee je voor de fun speelt, kun je altijd en onbeperkt opnieuw aanvullen. Vandaar dat je op deze manier goed kunt oefenen op automaten die je graag bespeelt. Het vervelende is natuurlijk dat als je op deze manier winst maakt, je hiervan niets in echt geld uitbetaald krijgt.