Sportweddenschappen

Formule 1 : Nog één race te gaan.

Formule 1

Nog een paar nachtjes slapen en dan begint ook de laatste race van het huidige seizoen van de formule 1 en wat hebben wij toch genoten dit jaar.

Formule 1, 2016 tot nu toe

Wat was 2016 toch een prachtig formule 1 jaar. Een titelstrijd tussen Lewis Hamilton en Nico Rosberg die in de laatste race moet worden beslist. De opkomende Max Verstappen die na zijn overstap naar het eerste team van Red Bull iedere keer weer een uitstekende race rijd. De Ferrari ‘s die opnieuw niet kunnen tippen aan de concurrentie van Mercedes. Al met al is dit jaar een prachtig race jaar geweest, en dan te bedenken dat we nog een grote finale te goed hebben. Lees nog meer over andere races op HeelHollandGokt.nl bij de sportweddenschappen.

Abu Dahbi

Voor het derde jaar op rij is de finale van het race seizoen in Abu Dahbi. Een prachtig circuit in de Verenigde Arabische Emiraten. Als Nico Rosberg bij de eerste drie coureurs eindigt dan mag hij zich de nieuwe wereldkampioen noemen. Dit lijkt ook te gaan gebeuren aangezien Nico Rosberg een heel goed seizoen rijd. De afgelopen winnaars zijn zeer divers, zo hebben de afgelopen jaren Lewis Hamilton, Nico Rosberg, Sebastian Vettel en Kimi Räikkönen gewonnen. Zijn er dan geen kansen voor Max Verstappen of Daniel Ricciardo? Zeer zeker wel. Volgens de bookmakers krijgen ze zelfs een betere quotering om te winnen.

Inzetten voor Abu Dahbi

Wat deze race nog spannender maakt is het feit dat je kan inzetten op deze race bij Betsson. Wie wordt er wereldkampioen, Lewis Hamilton(4.60) of Nico Rosberg(1.25). Wie is er sneller Max Verstappen(1.85) of Daniel Ricciardo(1.85) En Sebastian Vettel rijd weer de snelste race ronde voor 11x je inzet. Dit zijn nog maar een paar voorbeelden van manieren waarop je kunt inzetten bij Betsson dus kijk vooral nog even op de site en maak jou eigen weddenschap. Laat ons weten waarop jij gaat inzetten en maak de race nog spannender dan dat deze al is.