Sportweddenschappen

EK 2016 serie #1 Op wie gaan wij wedden?

Wedden op het EK 2016

Heel Holland juicht! Helaas juichen we tijdens het EK 2016 niet voor Nederland. Toch blijft het Europees Kampioenschap een speciale gelegenheid, waarnaar Nederland met spanning kijkt. Voor welk land juichen we, wie is favoriet en op wie gaan we wedden?

Volg op Heel Holland Gokt de EK 2016 serie genaamd “Op wie gaan wij wedden.”, en ontdek voor wie Nederland juicht. In deze serie bespreken wij als HeelHollandGokt.nl onze visie omtrent het EK voetbal 2016. In deze eerste blog bespreken wij de eerste groep van het toernooi. In de eerste groep speelt altijd het gastland welke voor het EK 2016 Frankrijk is. Verder bestaat de groep uit Roemenië, Zwitserland en Albanië. Voor Albanië is het de eerste EK deelname.

“ek-poule"

EK Voetbalfeiten

Dit is de derde keer dat het EK voetbal door Frankrijk wordt georganiseerd de eerdere edities waren die van 1960 en 1984. Zwitserland heeft in 2008 samen met Oostenrijk het EK georganiseerd. Zowel Roemenië als Albanië hebben het EK nog nooit georganiseerd.
Frankrijk heeft het EK voetbal al twee keer eerder gewonnen namelijk in 1984 en 2000. De andere groepsleden hebben het toernooi nog nooit gewonnen.
Frankrijk heeft met acht deelnames aan het EK de meeste deelnames van de groep. Roemenië, Zwitserland en Albanië met respectievelijk vier, drie en nul deelnames volgen op gepaste afstand.
De voetbalwedstrijden worden gespeeld op 10 juni (openingswedstrijd), 11 juni, 15 juni en 19 juni.

Voetbal voorspellingen EK 2016

De voorspelling van HeelHollandGokt.nl is dat Frankrijk als eerste eindigt in groep A. Dit zal waarschijnlijk niemand echt verbazen. Frankrijk heeft de meeste ervaring omtrent voetbal op internationaal niveau. De spelers van de Franse selectie spelen allemaal in topcompetities over de hele wereld zoals Spanje, Engeland, Italië, Duitsland en Frankrijk zelf. Verder heeft Frankrijk altijd het thuisvoordeel wat ze ook in 1984 de EK titel opleverde.

De nummer twee van groep A is volgens HeelHollandGokt.nl Zwitserland. Zwitserland heeft zich als nummer twee achter Engeland geplaatst tijdens het kwalificatietoernooi. De Zwitsers hebben zich de laatste jaren sterk ontwikkeld en hebben met een 14e plaats op de FIFA ranking staat Zwitserland zelfs het hoogste van groep A.

De nummer drie van groep A is niet zo makkelijk te voorspellen. Wij denken dat Albanië als derde zal eindigen in groep A. Albanië heeft zelfs Denemarken achter zich gelaten en daarmee Europa geschokt. Wij denken dat Albanië de verrassing nog een kleine tijd kan doorzetten en daarom ook Roemenië achter zich laat in deze groep.

Roemenië is dus de nummer vier van deze groep volgens HeelHollandGokt.nl. De Roemenen hebben niet een geweldige indruk achtergelaten tijdens de kwalificatie voor het EK 2016. Noord-Ierland, een debutant nota bene, had meer punten gehaald dan Roemenië. Verder zitten er ook geen wereldspelers bij de voetbalselectie van Roemenië.

EK poule 2016

Speel jij het sportweddenschappen spel veilig? Dan wed jij op Frankrijk als favoriet van groep A. Wil jij de EK poule winnen en de grote prijs in de wacht spelen, dan wed jij op de ‘underdog’ uit de groep. Er zijn verschillende bookmakers waar jij kunt wedden op het EK 2016. Lees op Heel Holland Gokt alles over wedden op het EK 2016. Kies jouw favoriete online bookmaker en win!