Sportweddenschappen

EK 2016 serie #12 Op wie gaan wij wedden?

sportweddenschappen-EK

De tweede halve finale van het EK 2016 is gespeeld en de finalisten van het EK voetbal zijn bekend. In een onderlinge strijd tussen wereldkampioen Duitsland en gastland Frankrijk waren de Fransen de ploeg die wist te scoren. Na een 2-0 overwinning op Duitsland wacht nu Portugal in de finale.

Frankrijk

Frankrijk staat dus in de finale van het EK 2016. Dat Frankrijk in de finale staat van een EK is al vaker voorgekomen. Frankrijk haalde de finale van het toernooi in eigen land in 1984 en het toernooi in België en Nederland in het jaar 2000. Twee keer stond Frankrijk dus in de finale van het EK voetbal. Beide keren wist Frankrijk ook het toernooi te winnen. Verder heeft Frankrijk in 1996 in de halve finale van het EK voetbal verloren van Tsjechië na strafschoppen. Ga jij wedden op Frankrijk als winnaar van de finale.

“ek-poule"

Road to the final

Frankrijk speelde als gastland meteen de eerste wedstrijd van het toernooi. Op 10 juni was Roemenië de eerste tegenstander van de Fransen. Verder won Frankrijk nog van Albanië en speelde het gelijk tegen Zwitserland. Met zeven punten in de groep werd Frankrijk groepshoofd. In de achtste finale moest Frankrijk aantreden tegen Ierland. Ierland kwam nog op voorsprong tegen Frankrijk omdat ze in de 3’minuut een penalty kregen. Echter mocht dit niet baten. Griezmann scoorde twee keer in de tweede helft en bepaalde zo de eindstand op 2-1. In de kwartfinale mocht Frankrijk aantreden tegen IJsland. Een van de grootste verrassingen van dit toernooi. IJsland had echter geen schijn van kans en werd eenvoudig met 5-2 aan de kant gezet. In de halve finale kwam de confrontatie met wereldkampioen Duitsland. Duitsland was het grootste gedeelte van de wedstrijd beter maar wist de kansen die ze kregen niet af te maken. Frankrijk deed dat wel en wist door weer twee goals van Griezmann met 2-0 te winnen.

Wedden op de EURO 2016 finale

Je kunt weer bij de verschillende bookmakers inzetten op deze sportweddenschappen. Wie wordt er topscorer van het toernooi en wie wordt er topscorer van Portugal? Ook zijn er nog andere leuke inzet mogelijkheden waarop je geld op in kunt zetten. Zo krijg je 6x je inzet terug als er een streaker op het veld loopt. Krijg 5x je inzet terug als een coach van de elftallen naar de tribunes wordt gestuurd. En natuurlijk kun jij wedden wie er met de titel vandoor gaat. Deze en nog vele andere mogelijkheden zijn beschikbaar bij de verschillende bookmakers van sportweddenschappen. Wil jij weten waar jij kunt inzetten op sportweddenschappen? Lees hier hoe Portugal de finale heeft gehaald.