Sportweddenschappen

EK 2016 Serie #11 Op wie gaan wij wedden?

Wedden voor finale

De eerste halve finale van het EK 2016 is gespeeld en de eerste finalist is bekend. In een onderlinge strijd tussen debutant Wales en het nog ongeslagen Portugal was er een ploeg beter. Portugal is de eerste finalist. Na een 2-0 overwinning op Wales in de halve finale hebben de Portugezen hun eerste wedstrijd gewonnen.

Portugal

Portugal heeft gisteren met 2-0 gewonnen van Wales en daarmee een plaats in de finale afgedwongen. Dit is de tweede finale van het EK voetbal voor Portugal. De eerste finale was in 2004 toen ze in eigen land onderuit gingen tegen Griekenland. Verder heeft Portugal drie keer de halve finale van het EK voetbal verloren. In 1984, 2000 en 2012. De tegenstander voor Portugal in deze finale is nog niet bekend. Vanavond strijden Duitsland en Frankrijk voor de laatste plaats in de finale, waar ga jij op wedden?

Road to the final

Voor Portugal begon het toernooi op 14 juni. In groep F moest Portugal aantreden tegen IJsland, Oostenrijk en Hongarije. Met drie keer gelijk spel op rij eindigde Portugal als derde in deze groep. Omdat Portugal bij de beste vier nummers drie zat mochten ze door naar de achtste finale. In de achtste finale moest Portugal aantreden tegen de nummer een van groep D, Kroatië. Het ging lang gelijk op en het leek uit te lopen op penalty’s toen Portugal in de 117e minuut de wedstrijd besliste. In de kwartfinale troffen de Portugezen Polen. Polen had dit EK een goede indruk achtergelaten en kwam al na enkele minuten snel op voorsprong. Na een half uur spelen trok Portugal de stand gelijk. Na dit doelpunt deed Portugal wat het al het hele toernooi heeft gedaan, gelijk spelen. Na 120 minuten spelen stond de 1-1 nog steeds op het bord waarna er penalty’s moesten worden genomen. Portugal kwam hier als winnaar uit, nadat Polen één penalty van de vijf had gemist. In de halve finale kwam Portugal Wales tegen. Tegen Wales haalde Portugal zijn eerste winst partij van het EK voetbal. Binnen drie minuten wist Portugal twee keer te scoren. Deze klap kwam Wales niet meer te boven en werd daardoor uitgeschakeld in het toernooi.

“ek-poule"

Wedden op de finale

Wat houdt dit dan in voor de finale? Je kunt bij verschillende online casino’s wedden op de finale. Je kunt geld inzetten op wie de tegenstander van Portugal gaat worden, en wat dan het resultaat gaat zijn. Je kunt zelfs inzetten dat het land dat het EK voetbal wint ook de topscorer van het toernooi gaat aanleveren. Deze en nog vele andere mogelijkheden zijn mogelijk om op te wedden. Welke sportweddenschappen ga jij plaatsen? Wie denk jij dat er vanavond gaat winnen? Lees morgen op HeelHollandGokt.nl Wat de andere halve finale is geworden.