Sportweddenschappen

EK 2016 serie #10 Op wie gaan wij wedden?

EK stadion wedden

De vier kwartfinales van het EK 2016 zijn gespeeld en de vier landen die binnenkort gaan strijden voor de halve finale van het EK 2016 zijn bekend. Welke landen zijn nog maar één stap verwijderd van finale?

In deze serie bespreken wij als HeelHollandGokt.nl onze visie omtrent het EK 2016. De kwartfinales zijn voorbij en de halve finales zijn bekend. De voetbalwedstrijden zijn Portugal tegen Wales en Duitsland tegen Frankrijk. Deze wedstrijden worden gespeeld op 6 juli en 7 juli. De speelsteden voor deze halve finales zijn Lyon en Marseille. Op wie ga jij wedden?

Voetbalwedstrijden

Portugal vs. Wales

De eerste halve finale wordt gespeeld tussen Portugal en Wales. Portugal heeft in de kwartfinale gewonnen van Polen. Na alweer een gelijkspel voor Portugal, werd er na strafschoppen gewonnen. Portugal schoot alle vijf de penalty’s raak terwijl Jakub Blaszczykowski voor Polen de vierde penalty miste. Portugal staat nu in de halve finale van het EK 2016 en heeft al zijn voetbalwedstrijden met een gelijkspel afgesloten, hetgeen toch wel erg speciaal is. De tegenstander van Portugal is nu dus Wales. Wales is nu nog de enige debutant die over is op het EK 2016. En na een ijzersterk optreden in de kwartfinale won van België. Na dertien minuten keek Wales echter wel tegen een achterstand aan, ruim een kwartier later was het echter alweer gelijk. Na de rust liep Wales nog uit naar 3-1. Beide ploegen zijn echt gegroeid in het toernooi en hebben iedereen verbaast met hun resultaten. Gaat Portugal nu wel een wedstrijden winnen of wordt het weer een gelijkspel. Gaat debutant Wales door naar de finale van het EK 2016 of eindigt het sprookje van Wales in de halve finale. Deze wedstrijd zal wederom een echte clash worden tussen Portugal die snakt naar een prijs en Wales die droomt van een fantastisch debuut. Wij van HeelHollandGokt.nl denken dat de Portugezen met de nodige EK-kilometers, de Welshmen zullen verslaan.

Duitsland vs. Frankrijk

De tweede halve finale gaat tussen Duitsland en Frankrijk. Duitsland heeft in de kwartfinale  na een zenuwslopende penaltyserie gewonnen van Italië. Er waren achttien penalty’s nodig om een winnaar te bepalen. Beide landen hadden tijdens de penaltyserie moeite om te scoren. Duitsland miste net zoals Italië drie keer bij de eerste vijf penalty’s. Uiteindelijk wist Darmian niet te scoren waarna Hector de bal wel in het doel schoot. Frankrijk heeft veel minder moeite gehad om de halve finale te halen. In de kwartfinale had IJsland geen schijn van kans tegen Frankrijk, nog voor de rust wisten de Fransen al 4 keer te scoren. Na rust maakte IJsland nog twee doelpunten maar kon het niet meer in de buurt komen van Frankrijk dat hierdoor vrij eenvoudig in de halve finale staat. Deze halve finale is opnieuw een clash tussen twee titelfavorieten. De voorspelling van HeelHollandGokt.nl voor deze wedstrijd is dat Frankrijk gaat winnen van Duitsland. Frankrijk heeft in de laatste wedstrijd zeer goed voetbal laten zien en zijn nu in de vorm die nodig is om Europees Kampioen te worden.

“ek-poule"

Hoe kan jij wedden?

Sportweddenschappen zijn een groot fenomeen binnen de gokwereld. Hoe kan jij wedden? Denk jij dat Duitsland Europees Kampioen wordt? Wordt Antoine Griezmann topscorer van het toernooi of krijgen we nog een opleving van Garet Bale of Cristiano Ronaldo? Het is mogelijk om per wedstrijd op meer dan 70 opties geld in te zetten. Ook kun je jouw sportweddenschap plaatsen op verschillende andere gebeurtenissen in een voetbalwedstrijd zoals rode kaarten of eerste doelpuntmaker. Plaats jouw online sportweddenschappen en win mooie prijzen tijdens de Europese Kampioenschappen.