What's New

Crazy Time door Evolution Gaming

Crazy time

Crazy Time vindt in een kleurrijke entertainment studio plaats. In deze studio staat een ‘Money Wheel’, een wiel waar iedere ronde aan gedraaid word. Ook hangt er een kleine speelautomaat boven het wiel. Het spel is voorzien van de volgende vier bonusspellen: Cash Hunt, Pachinko, Coin flip en Crazy Time.

Hoe werkt Crazy Time?

Een normale ronde van het spel ziet er als volgt uit: er wordt allereerst gedraaid aan de kleine spelmachine boven het wiel. Deze spelmachine genereert een random vermenigvuldiger en een random nummer of bonusspel. Deze vermenigvuldiger vermenigvuldigt de inzet op een nummer of de vermenigvuldigers van een bonusspel.

De bonusspellen

Cash Hunt
Cash Hunt vindt plaats op een groot scherm met 108 random vermenigvuldigers. Voor de vermenigvuldigers staat een willekeurig symbool waardoor de vermenigvuldiger verborgen wordt. De speler selecteert een van de 108 symbolen. Een kanon zal het gekozen symbool wegschieten en de vermenigvuldiger onthullen.

Coin Flip
De tos van een munt bepaalt de vermenigvuldiger die gewonnen kan worden. De munt beschikt over een rode en een blauwe kant. Voordat de munt door een machine omhoog geschoten wordt zal de vermenigvuldiger voor de rode en voor de blauwe zijde gegenereerd worden.

Pachinko
Tijdens dit Bonusspel zal de live presentator een balletje langs een muur met pinnen laten vallen. Onder aan de muur vind je vakjes met vermenigvuldigers die vooraf gegenereerd zijn. Landt de bal in een vermenigvuldiger van 10? Dan krijg je je inzet maal 10. De maximale vermenigvuldiger in dit spel is 10.000.

Crazy Time
Wanneer Crazy Time gedraaid wordt gaat de Live presentator door een rode deur en komt hij in een grote virtuele wereld terecht. In deze virtuele wereld zie je een groot wiel met vermenigvuldigers. De vakken zijn voorzien van het woord “dubbel” of “driedubbel”. Dit betekent dat de vermenigvuldigers verdubbeld of verdriedubbeld worden. Om te beginnen kiezen de spelers een kleur: blauw, groen of geel. Als een speler voor groen heeft gekozen wint deze niet automatisch hetzelfde als de speler die voor blauw gekozen heeft. De maximale vermenigvuldiger kan oplopen tot 20.000 keer je inzet.